Zumba P

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Nieuwe mensen kunnen inschrijven voor de WINTER sessies - wij zijn erg flexibel met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.   

Actieve leden die aan de slag zijn in de lopende sessies worden 4 dagen voor de start uitgenodigd per mail voor zowel de WINTER als de LENTE sessies - zij moeten administratief NIETS meer ondernemen.  

DATA WINTERSESSIES: 

maandag Sint-Kruis   :  nov 22-29/ dec 06-13-20/ jan 10-17-24-31

maandag Varsenare   :  nov 29/ dec ... volgt

dinsdag   Sint-Kruis   :  nov 16-30/ dec 07-14-21/ jan 11-18-25/ feb 01

woensdag St-Andries:  nov 10-17-24/ dec 01-08-15-22/ jan 12-19

ZU WINTER MALE FITNESSMAA - 22 nov - 20:2004
ZU WINTER VARSENARE EXPLODEMAA - 29 nov - 19:4503
ZU WINTER MALE SALSADIN - 16 nov - 20:3002
ZU WINTER ST-ANDRIES CLASSICWOE- 10 nov - 19:3004
 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend mits niet volzet- instappen steeds mogelijk
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info 

Davos Inc start haar 12e seizoen zumba en dit past past perfect in onze doelstelling om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen tegen een lage. Onze gelicentieerde Zumba-lesgevers staan erop zoveel mogelijk mensen individueel op te volgen & te adviseren. Op vandaag is iedere Zumba-sessie een feest voor lesgever en alle dames die deelnemen.

Werkt Zumba echt : je uithoudingsvermogen en algemene conditie worden aangescherpt als de oefeningen intens genoeg worden ingevuld. Je hele lichaam wordt aan het werk gezet : je benen in de basispassen, je armen naarmate je vooruitgang boekt en je middel en heupen door de draaiende en roterende bewegingen.

Zumba is opwindend door de muzikale ondersteuning en is conditioneel opbouwend en vetverbrandend. Wij bieden 4 types aan.

Locaties : 4 soorten zumba

 • op maandag in Sint-Kruis : ZUMBA Fitness met Stèphanie - zij mengt zumba met fitness-elementen - de beleving is zeer intens - kleine, zeer trouwe groep 
 • op maandag in Varsenare : ZUMBA Explode met Lore - zij houdt er een onophoudend en explosief tempo op na - een groep van 30 dames met hoog terugkeergehalte
 • op dinsdag in Sint-Kruis :   ZUMBA Salsa met Niels - hij laat met salsa-invloeden de zaal aanhoudend swingen - de grootste en fanatieke groep - uitgelaten sfeer
 • op woensdag in Sint-Andries : ZUMBA Classic met Hajnalka - klassieke, pure zumba met oost-Europese invloeden - snel groeiende groep met een goedlachse lesgeefster

Aanbod seizoen 2021 - 2022

ZU HERFST MALE FITNESSMAA - 06 sep - 20:2050 €
ZU WINTER MALE FITNESSMAA - 22 nov - 20:2050 €
ZU LENTE MALE FITNESSMAA - 14 feb -  20:2050 €
   
ZU HERFST ST-ANDRIES CLASSICWOE - 01 sep - 19:3050 €
ZU WINTER ST-ANDRIES CLASSICWOE - 10 nov - 19:3050 €
ZU LENTE ST-ANDRIES CLASSICWOE - 02 feb -  19:3050 €
   
ZU HERFST MALE SALSADIN - 07 sep - 20:3050 €
ZU WINTER MALE SALSADIN - 16 nov - 20:3050 €
ZU LENTE MALE SALSADIN - 08 feb -  20:3050 €
   
ZU HERFST VARSENARE EXPLODEMAA - 13 sep - 19:4550 €
ZU WINTER VARSENARE EXPLODEMAA - 29 nov - 19:4550 €
ZU LENTE VARSENARE EXPLODEMAA - 21 feb -  19:4550 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 

 • 50 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op maandag, dinsdag of woensdag 
 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.
 • Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft ieder lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest : geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Deze korting is direct aftrekbaar. Indien vergeten bij de inschrijving dan regelen we dit op eenvoudig verzoek tot uiterlijk 15 dagen na de betaling.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent

Waar 

Sint-Kruis : sportzaal in de Freinetschool Context - De ingang is te bereiken via (GPS) De Waterwilgen, ter hoogte van huisnummer 25 - 8310 Sint-Kruis. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein.

Sint-Andries : sportzaal in de Basisschool Manitoba, Manitobastraat 48, Sint-Andries - De ingang kan u bereiken zo'n 75 m achter de parking van de nabijgelegen andere school. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein.

Varsenare : sportzaal Hof Ter Straeten 03 - Voldoende ruime parking

Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Zumba-sessies geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgevers

De lesgeefster ZUMBA FITNESS op maandag is in Male Sint-Kruis Stèphanie del Cioppo - gemandateerd als Officiële Zumba Instructeur -  en in Varsenare EXPLODE Lore Vanoeteren eveneens gemandateerd Officiële Zumba Instructeur.

De lesgever ZUMBA SALSA op dinsdag is Niels Van Pamel - dans instructeur & salsa lesgever.

De lesgeefster ZUMBA CLASSIC op woensdag is Hajnalka Keszthelyi - sinds 2014 gemandateerde Hongaarse Zumba Zin instructeur.

Vragen : martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347