Free Style Outdoor

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Nieuwe mensen kunnen inschrijven voor de WINTER sessie - wij zijn erg flexibel met zeer democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.   

Actieve leden die aan de slag zijn in de lopende sessies worden 4 dagen voor de start uitgenodigd per mail voor zowel de WINTER als de LENTE sessie - zij moeten administratief NIETS meer ondernemen. 

DATA HERFSTSESSIES: sep 27/ okt 04-11-18-25/ nov 08-15-22-29 - de winter- en lentesessie worden afgewerkt in één sessie om 19:30.

FS WINTER SINT-KRUISMAA - 13 dec- 19:3002
  • alle info : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles kan en is gratis en vrijblijvend mits niet volzet- instappen steeds mogelijk
  • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Davos Inc brengt op maandagen met Free Style een een 2e seizoen voor sportievelingen die liever outdoor intensief bewegen en sporten - voor jong en minder jong, mannen en vrouwen. Algemene conditie verbeteren in de frisse lucht. Sessie gaat altijd door ongeacht het weerLow budget bodemprijs : 5 euro per uur. Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie. Max. 22 deelnemers per sessie.

Wat

Free Style Outdoor is een eigenzinnige bootcamp. De sessies bestaan uit : lunges, squats, burpees, jumping jacks, V-ups, Sit-ups in combinatie met shuttle run, sprintjes en andere conditionele inspanningen. Iedere les bevat een gezamenlijke opwarming, een Tabata (30 seconden werken - 10 seconden rust) en een circuit.

Geen enkele minuut is dezelfde. Begeleidster Sarah zorgt wekelijks voor veel afwisseling in alle bewegingen zodat geest en lichaam telkens opnieuw geprikkeld worden. De mogelijkheid tot muzikale ondersteuning wordt onderzocht indien het positief bijdraagt tot de groepssfeer en beleving.

Er is persoonlijke aandacht voor iedere individuele deelnemer. En tenslotte staat plezier centraal : een positieve dynamiek is onmiskenbaar voor een geslaagde workout. Kledij : sportief en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Wat niet

Wie liever binnen aan sport en bewegen doet heeft hier niets te zoeken : onder alle weersomstandigheden worden de sessies afgewerkt. Mensen die indoor willen gevarieerd sporten kunnen terecht bij MOVECAMP, ook op maandagen in het nabijgelegen SASK St-Kruis. Lees de info op deze website. 

Aanbod seizoen 2021 - 2022

FS HERFST SINT-KRUISMAA - 27 sept- 19:0045 €
FS HERFST SINT-KRUISMAA - 27 sept- 20:1545 €
FS WINTER SINT-KRUISMAA - 13 dec - 19:3045 €
FS LENTE SINT-KRUISMAA - 21 mrt - 19:3045 €

Attentie!

Mensen die ingeschreven zijn voor de herfstsessie moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 25 personen om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

U kan zich inschrijven door rechtsboven op het ORANJE blokje te drukken, alle gegevens in te vullen en te verzenden. Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het lidgeld binnen de 10 dagen en houdt ook de aanvaarding van de annulaties en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering. Rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317.

Prijs 

45 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op maandag. Maximum 22 deelnemers per sessie.

Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

  • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
  • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
  • BA-verzekering - permanent

Waar 

Sint-Kruis - Veltembos en omgeving - Verzamelen parking Interbad - Veltemweg 35. 

Kledij : sportief en bestand tegen alle weersomstandigheden - Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Free Style Outdoor geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

Begeleidster is Sarah Meulebrouck - gediplomeerd in diverse soorten Aerobic door Caroline Mervielde - 3 jaar lesgeefster spinning - begeleidster fit function - kennis van allerlei outdoor en indoor groepslessen al dan niet met equitment. Jaren van oneindig veel plezier in sport was de drive voor haar om zelf les te gaan geven en zich grondig bij te scholen. Ze is steeds op zoek naar manieren om sport en plezier samen te brengen zodat zij haar sportkriebels kan doorgeven.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347